Architecture and Interior design for a residence in Shivpuri

Project area:  10000 Sq.ft.  | Ongoing Project

For this villa design, philosophy was simple to provide functional programmers that marry aesthetics with ease of maintenance and showcase a personality that is in alignment with client’s lifestyle. One of the most admirable feature is the interior landscape courtyard surrounding all the sides of the residence which becomes the highlighting  element of the house.

The residence is being designed with a common drawing room with two floor plates mirror on either sides of a central common courtyard with swimming pool.

This residential project with a huge manicured garden in front, a water body and deck space gazebo for seating in center of the pool is a perfect space for unwinding and partying with ample amount of greenery and sit-out space on either side of the residence. It has a open common pooja area surrounded with lush greenery.

This aesthetically designed villa is split in two levels which has an admirable space planning with a spacious sunken living room with an impressive double ceiling height on the ground floor.

  • Share:

Contact
Space Frame Architects.

No job is too small or too large for
our commercial space improvement professionals!